- Monsoon Foundation
19
page-template-default,page,page-id-19,qode-core-1.1.1,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,qodef-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

De plek in Den Haag waar dansers hun eigen talent kunnen ontwikkelen.

WereldDansWerkPlaats is geïnitieerd door Jolanda Boejharat. Een sleutelfiguur met een jarenlange ervaring als danseres, choreograaf, docent en spreker in werelddans. Dans is universeel en heeft de kracht om mensen te verbinden, vooral daar waar woorden niet genoeg zijn. In werelddans ligt een grote waarde in het vertellen van verhalen en ontmoetingen. Den Haag telt diverse ambitieuze  werelddansers die dit niet optimaal kunnen uitten en tegen een plafond stuiten. Tegelijkertijd delen ze dezelfde kansen. In WereldDansWerkPlaats krijg jij als werelddansbeoefenaar de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, met elkaar en van elkaar te leren en de uitkomsten aan publiek te laten zien.

Programma

Per periode: Choreotraject

Tijdens het choreografietraject worden crossovers tussen verschillende werelddansen gestimuleerd. Iedere danser gebruikt de eigen basis voor het ontwikkelen van een nieuwe stijloverstijgende choreografie, gemaakt door een professionele choreograaf. Verschillende werelddansstijlen komen bij elkaar, er is ruimte voor onderlinge uitwisseling en feedback. Tijdens de Monsoon Jam kan work in progress worden getoond en de Monsoon Night biedt een prachtige plek om de uiteindelijke choreografie aan publiek te presenteren.

Vanaf 7 december: choreografietraject met Nita Liem

Op 7 december a.s. start het eerste choreografietraject van WereldDansWerkPlaats. Vanuit de eigen dansbagage van de deelnemende dansers zal onder begeleiding van choreografe en theatermaker Nita Liem gewerkt worden aan het maken van nieuw dansmateriaal. We geven je tools om te starten met dans maken en middels opdrachten  werken we aan het vertellen van jouw verhaal in dans.

Klik hier voor meer informatie/aanmelden.

 

Asian Persuasian #1 van Don’t Hit Mama met Nita Liem (r), foto Jean van Lingen

Elk choreotraject duurt 2 maanden: Vanaf december t/m januari en/of Vanaf mei t/m juni.

Theater De Vaillant aan de Hobbemastraat 120.

Deelnemerskosten: €45,- p.p.

Iedere donderdagavond: Coaching op maat (inclusief studio ruimte).

In het hoofdkwartier van WereldDansWerkPlaats, Theater de Vaillant ontvang je coaching op maat. Aan de start gaan we samen in gesprek over jouw behoeften en wensen. Deze begeleiding op maat kan variëren van artistiek inhoudelijke coaching tot aan productionele hulp. In de studio kun je vervolgens aan de slag om bijvoorbeeld eigen materiaal te oefenen, een nieuwe productie te maken of innovatieve lesmethodes te ontwikkelen. 

Coaching op maat heeft een looptijd van een halfjaar: van oktober t/m januari en/of van februari t/m juni.

Iedere week is er een blok van twee uur beschikbaar: van 18:00 uur t/m 20:00 uur of van 20:00 uur t/m 22:00 uur.

Theater De Vaillant aan de Hobbemastraat 120.

Kosten: €15,- per week.

Meedoen aan WereldDansWerkplaats?

Wil je meedoen aan WereldDansWerkPlaats en of heb je een goed dans idee, neem dan contact met ons op.

danswerkplaats@monsoonfoundation.nl

06-412 493 83

Locatie De Vaillant - Hobbemastraat 120 Den Haag