Jubileum Indiase dansschool Monsoon - Monsoon Foundation
409
post-template-default,single,single-post,postid-409,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Jubileum Indiase dansschool Monsoon

Jubileum Indiase dansschool Monsoon

Jubileum Indiase dansschool Monsoon

Een reis door 25 jaar dans

Za. 19 nov 2016 | 20:00 | GROTE ZAAL Theater De Nieuwe Regentes, Weimarstraat 63 2562 GR Den Haag| €12 volwassenen | €6 tot 8 jaar | Koop hier je ticket

 

jubileumvoorstelling-web

 

Klassiek repertoire en moderne hoogtepunten met live muziek!

Op zaterdag 19 november viert dansschool Monsoon haar 25-jarige jubileum in theater de Nieuwe Regentes. Kenmerkend voor de Indiase dans zijn de sierlijke bewegingen, de ritmische patronen, het krachtige voetwerk en de prachtige gezichtsmimiek. Deze dans is van oorsprong gebaseerd op het Hindoeïsme en vertelt dan ook over de Goden en de Godinnen, zoals de God Krishna, met zijn fluit , de olifantengod Ganesha en Shiva als God van de Dans ( Nataraja).

De dansschool biedt ruimte aan zowel jonge dansers als zeer gevorderde dansers, om lessen te volgen, op te treden en tevens ook het gezamenlijk verkennen van nieuwe mogelijkheden binnen de Indiase dans in moderne choreografieën.

Tijdens deze avondvullende voorstelling met meer dan 25 dansers brengt Monsoon, de Bharata Natyam, Zuid-Indiase tempeldans, onder leiding van docent Jolanda Boejharat. Voor deze bijzondere gelegenheid wordt de voorstelling begeleidt door de muzikanten:  Bhavani Shankar, mridangam (Bangalore), Chandru Jois, viool (Bangalore) en Debur Srivathsa, zang (Bangalore), Sitra Bonoo en Jolanda Boejharat nattuvangam (Den Haag). Naast het klassieke repertoire brengt Monsoon ook enkele andere hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar, zoals fragmenten uit het modern Indiase stuk Loss, memories for the future.

Klik hier voor de Kaartverkoop of bel naar de kassa 070-2119988

€12 volwassenen | €6 tot 8 jaar

Meer informatie: www. monsoonfoundation.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.