vanaf 7 december: choreografietraject met Nita Liem - Monsoon Foundation
804
post-template-default,single,single-post,postid-804,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

vanaf 7 december: choreografietraject met Nita Liem

vanaf 7 december: choreografietraject met Nita Liem

Ben jij als danser nieuwsgierig, naar hoe je zelf dans zou kunnen maken? En heb je interesse om vanuit jouw eigen danstraditie nieuwe dansvormen te ontdekken.
Ben jij als danser opzoek naar nieuwe mogelijkheden om jezelf uit te drukken en de stappen van het zelf maken. Dan is ons nieuwe choreografietraject iets voor jou.
In december start het eerste choreografietraject van WereldDansWerkPlaats. Vanuit de eigen dansbagage van de deelnemende dansers zal onder begeleiding van choreografe en theatermaker Nita Liem gewerkt worden aan het maken van nieuw dansmateriaal. We geven je tools om te starten met dans maken en middels opdrachten werken we aan het vertellen van jouw verhaal in dans.

Over Nita Liem
Nita Liem beweegt tussen twee werelden: de oude traditie versus het hier en nu – Javaanse hofdans en hiphop. Als artistiek directeur en theatermaker bij Don’t Hit Mama zijn voor Nita, de sociale dansvormen uit Azië een basis voor vele grootstedelijke dansstijlen en producties.

Praktische informatie
Het choreografietraject met Nita Liem vindt plaats in de periode december 2017 & januari 2018. De data zijn: 7, 14 en 21 december en 11, 18 en 25 januari. Iedere donderdagavond van 20:00 t/m 22:00 uur wordt er samen met de choreograaf en dansers gewerkt in Theater de Vaillant in Den Haag.
Vrijdagavond 26 januari is er de mogelijkheid om jouw choreografie te tonen tijdens de Monsoon Night in Theater de Vaillant.

Kosten deelname aan het gehele traject: €45,-

 

Deelnemen aan het choreografietraject? Neem contact op met Jolanda Boejharat via [email protected]   of bel 06-41249383

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.