Voorstelling: Dances of The Gods - Monsoon Foundation
1653
post-template-default,single,single-post,postid-1653,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Voorstelling: Dances of The Gods

Voorstelling: Dances of The Gods

Klik hier om je tickets te kopen!

Dances of the Gods gaat op zaterdag 1 oktober 20:00 in première, een mooie klassieke Bharata Natyam voorstelling van het Monsoon ensemble.

Deze religieuze Zuid-Indiase dansstijl, heeft zich ontwikkeld vanuit de tempels, tot een ware podiumkunst. De voorstelling ‘Dances of the Gods’ bestaat uit een compilatie van prachtige authentieke items, gebracht in virtuoze groepscomposities, maar met liefde en aandacht voor alle details die de Bharata Natyam zo gracieus en tegelijkertijd toch zo krachtig maken.

De artistieke leiding van deze voorstelling is in handen van Jolanda Boejharat. De dansers van het Monsoon ensemble hebben een jarenlang relatie met Jolanda Boejharat en werken dan ook al langere tijd samen, hun namen: Anjena Chandoesing; Kinita Chotkan; Madhvi Ghiraw; Nivita Jaggan; Sangeeta Ragunath; Maayuri de Ruijter; Widia Soochit en Anuradha Tikai.

Niet alleen als dansers, maar ook als muziek liefhebbers, zijn wij bij Monsoon blij, dat we voor deze voorstelling een samenwerking zijn aangegaan met artiesten afkomstig van allerlei delen uit de wereld. Voor Mridangam Pirashanna Thevarajah, zang Bhavana Pradyumna, de nattuvangam wordt gespeeld door Jolanda Boejharat en als laatst: Prastah Parameswaralingam die de viool bespeeld. Op dit moment zijn we bezig een mooi randprogramma op te zetten waarbij deze topmuzikanten hun kennis met ons kunnen delen.


Dances of The Gods première:

Datum: Zaterdag 1 oktober
Aanvang: 20:00
Locatie: Theater de Nieuwe Regentes, Den Haag
Toegang: €15

Op bit.ly/dancesofthegods kan je jouw tickets kopen! Hopelijk zien we je daar!

Mocht je vragen hebben over de voorstelling kunt u ons een mail sturen naar [email protected]

Voor interviews, media aandacht of andere vormen van promotie willen wij u vragen om contact op te nemen met Jolanda Boejharat +31 6 41249383

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.