Save the date! Dances of the Gods - Monsoon Foundation
1555
post-template-default,single,single-post,postid-1555,single-format-standard,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Save the date! Dances of the Gods

Save the date! Dances of the Gods

Beste Indiase dansliefhebber,

Graag willen we alvast een plekje in jouw agenda reserveren voor een nieuwe voorstelling van het Monsoon ensemble. Op 1 oktober 2022 gaat Dances of the Gods in première, een mooie klassieke Bharata Natyam voorstelling.

De tickets zijn hier te koop:

Deze religieuze Zuid-Indiase dansstijl, heeft zich ontwikkeld vanuit de tempels, tot een ware podiumkunst. De voorstelling ‘Dances of the Gods’ bestaat uit een compilatie van prachtige authentieke items, gebracht in virtuoze groepscomposities, maar met liefde en aandacht voor alle details die de Bharata Natyam zo gracieus en tegelijkertijd toch zo krachtig maken.

De artistieke leiding van deze voorstelling is in handen van Jolanda Boejharat. De dansers van het Monsoon ensemble hebben een jarenlang relatie met Jolanda Boejharat en werken dan ook al langere tijd samen, hun namen: Anjena Chandoesing; Kinita Chotkan; Madhvi Ghiraw; Nivita Jaggan; Sangeeta Ragunath; Maayuri de Ruijter; Widia Soochit en Anuradha Tikai.

Niet alleen als dansers, maar ook als muziek liefhebbers, zijn wij bij Monsoon blij, dat we voor deze voorstelling een samenwerking zijn aan gegaan met het uit Bangalore afkomstige KaRaNa ensemble met op fluit Ravichandra Kulur, op Mridangam Karthik Vydhatri, zang Nandakumar Unnikrishnan, en de nattuvangam wordt gespeeld door Jolanda Boejharat. Op dit moment zijn we bezig een mooi randprogramma op te zetten waarbij deze topmuzikanten hun kennis van de Karnatische muziek met ons kunnen delen.

KaRaNa CV


Daarom Save The Date:

Datum: zaterdag 1 oktober 2022, aanvang 20.00

Locatie: Theater de Nieuwe Regentes, Den Haag

Toegang: 15 euro

Op https://www.denieuweregentes.nl/agenda/2022/10/dances-of-the-gods/ kan je jouw tickets nu kopen! Hopelijk zien we je daar!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.