Over Project Het DansPlatform - Dansschool Monsoon
17
page-template-default,page,page-id-17,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Werelddansplatform

Dance around the world

Monsoon Foundation heeft als motto “dance around the world” en onderstreept het belang van de erkenning van werelddans. Zij zet zich vooral in om de werelddans naar een hoger niveau te tillen. Op dit moment voert Monsoon Foundation gesprekken met ‘werelddansers’ (zowel doeners als denkers) uit ons land om zich te bundelen in een werelddansplatform om zo tot meer zichtbaarheid, gebundelde kracht en kwaliteit te komen.
Monsoon acht een diepgaand, sociaal en etnomusicologisch onderzoek naar de werelddans in Nederland wenselijk, zodat ook de werelddans verankerd kan worden in onze samenleving.

Meewerken aan het WereldDansPlatform?

Wil jij je als ‘werelddanser’ inzetten in een WereldDansPlatform om zo tot meer zichtbaarheid, gebundelde kracht en kwaliteit te komen, neem dan contact met ons op.

06-412 493 83