Bollywood bij Holland Dance - Monsoon Foundation
1056
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-1056,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,tribe-filter-live,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-parent-suprema tribe-theme-child-suprema-child,tribe-events-page-template
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bollywood bij Holland Dance

30 augustus 2019 @ 10:30 - 12:00

€6,50

In de Bollywood movies spelen muziek en dans een hele belangrijke rol. De helden en heldinnen van het witte doek komen tot leven door het luisteren naar deze filmliedjes. Het succes van een film kan dan ook staan of vallen met de soundtrack. De daarbij behorende dynamische Bollywooddans is (net zoals de muziek) een mix van allerlei stijlen uit niet alleen India maar ook van ‘buitenaf’ (bijvoorbeeld salsa, streetdance, afrikaans). In Nederland is dit genre enorm populair, met name onder de hindustaanse jeugd, die door het beoefenen hiervan voor even zichzelf in de glitter en glamour van de Indiase Film wanen.
In de les zal worden gewerkt aan danstechniek, en het echte ‘bollywoodgevoel’. Schrijft u zich wel snel in, want er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wie alvast in de sfeer wilt komen doet er goed aan naar de Hindoestaanse videotheek te gaan, en alvast wat films te bekijken. Vraag dan wel naar Engelse ondertiteling.

Voor wie

De danslessen zijn voor de 55-plusser die graag dansend de zomer doorkomt. Inschrijven kan via de volgende link: https://www.holland-dance.com/workshop/good-old-times-zomerlessen/

 

Gegevens

Datum:
30 augustus 2019
Tijd:
10:30 - 12:00
Kosten:
€6,50
Website:
https://www.holland-dance.com/workshop/good-old-times-zomerlessen/

Locatie

Korzo Theater
Prinsestraat 42
Den Haag, Nederland