Save The Date: Dances of the Gods - Monsoon Foundation
1540
tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-1540,qode-core-1.1.1,tribe-no-js,tribe-filter-live,suprema child-child-ver-1.0.0,suprema-ver-1.8,qodef-smooth-scroll,,qodef-smooth-page-transitions,qodef-blog-installed,qodef-header-standard,qodef-fixed-on-scroll,qodef-default-mobile-header,qodef-sticky-up-mobile-header,qodef-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-theme-parent-suprema tribe-theme-child-suprema-child,tribe-events-page-template
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Save The Date: Dances of the Gods

oktober 1 @ 20:00 - oktober 2 @ 00:00

Beste Indiase dansliefhebber,

Graag willen we alvast een plekje in jouw agenda reserveren voor een nieuwe voorstelling van het Monsoon ensemble. Op zaterdag 1 oktober 2022 gaat Dances of the Gods in première, een mooie klassieke Bharata Natyam voorstelling.

Deze religieuze Zuid-Indiase dansstijl, heeft zich ontwikkeld vanuit de tempels, tot een ware podiumkunst. De voorstelling ‘Dances of the Gods’ bestaat uit een compilatie van prachtige authentieke items, gebracht in virtuoze groepscomposities, maar met liefde en aandacht voor alle details die de Bharata Natyam zo gracieus en tegelijkertijd toch zo krachtig maken.

De dansers van het Monsoon ensemble zijn Anjena Chandoesing; Kinita Chotkan; Madhvi Ghiraw; Nivita Jaggan; Sangeeta Ragunath; Maayuri de Ruijter; Widia Soochit en Anuradha Tikai. De artistieke leiding van deze voorstelling is in handen van Jolanda Boejharat

Niet alleen als dansers, maar ook als muziek liefhebbers, zijn wij bij Monsoon blij, dat we voor deze voorstelling een samenwerking zijn aan gegaan met het uit Bangalore afkomstige KaRaNa ensemble met op fluit Ravichandra Kulur, op Mridangam Karthik Vydhatri, zang Nandakumar Unnikrishnan, en de nattuvangam wordt gespeeld door Jolanda Boejharat.

KaRaNa CV

Daarom Save The Date:

Datum: zaterdag 1 oktober 2022, aanvang 20.00

Locatie: Theater de Nieuwe Regentes

Toegang: 15 euro

Gegevens

Begin:
oktober 1 @ 20:00
Einde:
oktober 2 @ 00:00

Locatie

Theater de Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63
Den Haag, Zuid-Holland 2562 GR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070 211 9988
Website:
https://www.denieuweregentes.nl/